Opel Corsa

5-drs 1.4-16v Edition
  • Airco
  • Edition+ pakket
  • Metaalkleur
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 89.810 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KG-202-X
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurDonker grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)402 X 175 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doe je met deze Opel Corsa. Deze auto uit het bouwjaar 2016 heeft 89810 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor in deze Opel maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Verder is de Opel uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Deze Opel is voorzien van knoppen op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Deze Opel is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Opel Corsa heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor je klaar!

Deze auto leveren wij standaard af inclusief: • 12 maanden BOVAG garantie (of resterende fabrieksgarantie)• Tenaamstelling kenteken • BOVAG Afleveringsbeurt (minimaal 12 maanden of maximaal 15.000 km onderhoudsvrij) • Minimaal 20 liter brandstof / volle batterij bij EV • APK (Indien nodig) • 12 maanden Liewes Mobiliteitspas • Veiligheidspakket (lifehammer, verbandtrommel, gevarendriehoek en veiligheidshesje) • Poetsen en reinigen van de auto en 14 dagen BOVAG omruilgarantie. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook kan je gebruik maken van een betaalplan met een rentetarief van 6,99%.

Een BOVAG Afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt: de vloeistoffen worden gecontroleerd/bijgevuld en ook wordt het voertuig gecontroleerd op belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en de distributieriem. Een auto met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste twaalf maanden (of 15.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De distributieriem (indien aanwezig) gaat nog minimaal 15.000 km of 1 jaar mee, de zomer- of all-season banden hebben nog minimaal 3,0 mm profiel en als de auto is afgeleverd op winterbanden, dan hebben die minimaal 5,5 mm profiel.

BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot twaalf maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren. Hiertoe behoren ook de gebreken die tijdens normaal weggebruik zijn ontstaan, waaronder significante slijtagesporen. Denk bijvoorbeeld aan een motorstoring of een accu met onvoldoende capaciteit. Let er wel op dat het echt om een gebrek moet gaan. Bij een gebruikte auto zijn banden, radio systemen en ruiten, onderhoudsbeurten en veranderingen die na de koop zijn aangebracht uitgesloten.


Bedrijfsinformatie

Liewes Roden is een echt familiebedrijf dat al meer dan 97 jaar door de familie Liewes wordt geleid. Liewes is een begrip in de regio: al vele generaties vaste klanten komen bij dit autobedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich met een prachtige historie en door met de tijd mee te gaan. Jong en oud voelen er zich thuis en weten zich in goede handen. Voor de aanschaf, (private) lease of financiering van een nieuwe auto, een bedrijfswagen, een jong gebruikte occasion en voor het beste onderhoud aan je auto ben je bij Liewes Roden aan het juiste adres.
Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn de kernwaarden waarmee wij elke dag voor je klaarstaan.
✅ De verkoopprijzen zijn all-in prijzen
✅ Altijd minimaal 12 maanden BOVAG garantie
✅ Betaal het onderhoud per maand via het Liewes Service Plan
✅ Bestel je auto online via liewesroden.nl of bezoek ons bedrijf
✅ Thuisbezorgd in heel Nederland
✅ 14 dagen omruilgarantie

Maak ook gebruik van het Liewes Service Plan. Met het Liewes Service Plan betaald u een maandelijks bedrag voor onderhoud (en/of verlengde garantie) aan uw auto. Met dit bedrag zullen wij uw auto onderhouden en weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet in 1x keer voor deze onderhoudskosten te staan. Benieuwd wat u voor deze auto gaat betalen? Wij berekenen graag het maandbedrag van de auto die u op het oog heeft.

We snappen uiteraard dat het kiezen van een nieuwe auto tijd met zich meebrengt. Op dit moment is er veel vraag naar gebruikte auto’s en er is nog weinig aanbod. Hierdoor kan het gebeuren dat er in een korte tijd meerdere geïnteresseerden zijn voor dezelfde auto en dat iemand anders de auto eerder (online) koopt. Wilt u deze auto niet missen? Bestel de auto online via liewesroden.nl of bel ons via 050-5016842. Onze online voorraad is altijd actueel.

Opties
Airco
Edition+ pakket
Metaalkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Audioinstallatie met cd-speler
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Garanties
Bovag
Nap